SHOWCASES

Dagvoorzitter – tv host – moderator

Vol passie en enthousiasme lever ik mijn bijdrage waarin jouw wensen centraal staan.

šŸŽ¬ Pim Gelevert

Het begon bij live televisie

3 jaar lang heb ik op CuraƧao televisie mogen maken. Destijds heb ik een in-house opleiding gehad van Mavis Albertina, de directeur van Nos Pais Television. Dagelijks spraken we alles door. Ze gaf me tips, leerde me hoe ik moest omgaan met de cameraā€™s, hoe ik me op moest stellen en wat ik juist wel en niet moest doen. Mavis heeft mij het presenteren in de studio geleerd. Ze was kritisch en altijd eerlijk, dit was soms niet makkelijk, maar uiteindelijk heb ik hier ontzettend veel van geleerd. Toen ik weer in Nederland kwam wonen, ben ik na het televisie maken, ook begonnen met het presenteren van evenementen. Graag deel ik twee van mijn ervaringen.

Boekpresentatie

De boekpresentatie voor Gershwin in Vondel CS, was mijn eerste opdracht na mijn terugkeer naar Nederland. Hij was te gast geweest in mijn programma op CuraƧao en ik was zeer onder de indruk van zijn talent! Het voelde dan ook als een grote eer om dit belangrijke moment voor hem te mogen modereren.Ā 

šŸŽ¬ Isaac Owusu

Vrouwen van Zuidoost

De programmaā€™s van New Metropolis Zuidoost spreken me erg aan, aangezien Zuidoost een stadsdeel is van Amsterdam waar ik zelf heb gewoond en daarbij zorgen mijn Marokkaanse roots en jarenlange verblijf op CuraƧao voor veel herkenning.

In de serie ā€˜Vrouwen van Zuidoostā€™ gaat het erom de kracht van vrouwen en van dit stadsdeel zichtbaar te maken. Een onderwerp waaraan ik met heel veel liefde en passie meewerk.

Meer zien?

Dit zeggen anderen

Ons programma Vrouwen van Zuidoost heeft door jouw fijne moderatie een krachtige en inspirerende vibe, waarbij je altijd iedereen mooi in haar kracht zet. Door onze gezamenlijke liefde voor Zuidoost weten we keer op keer de dames een prachtig platform te bieden. Zelf op de momenten als het leven even niet zo vrolijk is merk je daar niets van bij jou. En jij bent heel goed in staat verdrietige of pijnlijke momenten in ons programma op een waardige manier bespreekbaar te maken. Heel veel dank daarvoor.

Angelique Hoogmoed

Programma- en locatie coƶrdinator New Metropolis Zuidoost

unnamed

Fadoua is een buitengewoon getalenteerde en fijne presentatrice ze belichaamd een ideale combinatie tussen presentatie en inhoudelijke verdieping.

Gershwin Bonevacia

Dichter

Vanuit vertrouwen en authenticiteit ga ik op zoek naar pure verbindingen